Wat zit er voor jou in?

Bij Loopbaanwijzer vinden we dat jij de kans moet krijgen om stil te staan bij je loopbaan en je dromen waar te maken. Loopbaankeuzes maken is niet eenvoudig. Gelukkig sta je er niet alleen voor.

We helpen jou op weg om je loopbaan in eigen handen te nemen. Dat doen we door jou te coachen op een waarderende en oplossingsgerichte manier. Je ontdekt (weer) welke je talenten zijn, waar je goed in bent en wat bij je past. Samen met jou maken we concrete plannen en helpen we jou om bewuste keuzes te maken voor je verdere loopbaan.

De vuurwerktbegeleiding

In vier stappen ontdek je waar jij warm voor loopt en hoe jij je toekomstverwachtingen in acties kan omzetten.

Ontdekken is het verborgene weer zichtbaar maken. We zoeken naar sterke verhalen waarin jij een actieve rol had. Samen met je loopbaancoach ontdek je wat die gebeurtenissen van toen zo bijzonder maakte. We hebben oog voor talenten, competenties, drijfveren, waarden, noden en ontwikkelingsbehoeften.

Dromen is voor even vrij zijn van de belemmeringen van de realiteit. Via een aantal oefeningen krijg je een ruimere kijk op de werkelijkheid en helpen we je focussen op wat voor jou echt belangrijk en de moeite waard is. We gaan op zoek naar je energiegevers en hoe je die in je huidige situatie kunt inzetten.

Met de ontdekkingen uit de eerste stap en de onmisbare schakels uit je droom, boetseren we samen een concrete en haalbare toekomst. Je denkt na over je competenties en wat je nog wil leren. We staan stil bij de rol van mensen uit je omgeving. Je onderzoekt mogelijke loopbaanpistes. Het resultaat is een haalbaar en motiverend stappenplan.

Waarmaken is op weg gaan. Het is vastberaden keuzes maken en er voor gaan. Wensen, wikken en wegen wordt nu waarmaken. Leren is volop aan de orde, want je leert het meeste door gewoon te doen. We geven handvaten om moeilijkheden aan te pakken. We geven hierbij steun en aanmoediging.

Meer informatie over onze werkwijze vind je ook op www.vuurwerkt.be.

Maak nu een gratis afspraak!

Heb je interesse in een loopbaanbegeleidingstraject bij Loopbaanwijzer? Vraag dan hier jouw gratis infogesprek aan.