Wat zit er voor jou in?

Wat zit er voor jou in?

Bij Loopbaanwijzer vinden we dat jij de kans moet krijgen om stil te staan bij je loopbaan en je dromen waar te maken. Loopbaankeuzes maken is niet eenvoudig. Gelukkig sta je er niet alleen voor.

We helpen jou op weg om je loopbaan in eigen handen te nemen. Dat doen we door jou te coachen op een waarderende en oplossingsgerichte manier. Je ontdekt (weer) welke je talenten zijn, waar je goed in bent en wat bij je past. Samen met jou maken we concrete plannen en helpen we jou om bewuste keuzes te maken voor je verdere loopbaan.

Ontdekken is het verborgene weer zichtbaar maken. We zoeken naar sterke verhalen waarin jij een actieve rol had. Samen met je loopbaancoach ontdek je wat die gebeurtenissen van toen zo bijzonder maakten. We hebben oog voor talenten, competenties, drijfveren, waarden, noden en ontwikkelingsbehoeften.

Dromen is voor even vrij zijn van de belemmeringen van de realiteit. Via een aantal oefeningen krijg je een ruimere kijk op de werkelijkheid en helpen we je focussen op wat voor jou echt belangrijk en de moeite waard is. We gaan op zoek naar je energiegevers en hoe je die in je huidige situatie kunt inzetten.

Met de ontdekkingen uit de eerste stap en de onmisbare schakels uit je droom, boetseren we samen een concrete en haalbare toekomst. Je denkt na over je competenties en wat je nog wil leren. We staan stil bij de rol van mensen uit je omgeving. Je onderzoekt mogelijke loopbaanpistes. Het resultaat is een haalbaar en motiverend stappenplan.

Waarmaken is op weg gaan, en er voluit voor gaan. Wensen, wikken en wegen, maken plaats voor vastberaden keuzes. Leren is hier volop aan de orde, want je leert het meest door gewoon te doen. We geven handvaten om moeilijkheden aan te pakken, ondersteunen hierin, en moedigen je aan!

We gebruiken inzichten uit Appreciative Inquiry.  Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode om verandering te brengen binnen organisaties, die ook toepasbaar is op jouw loopbaan. We vertaalden deze inzichten naar een individuele coachingsaanpak, en het werkt!

Meer informatie vind je op www.vuurwerkt.be.

Maak nu een gratis afspraak!

Heb je interesse in een loopbaanbegeleidingstraject bij Loopbaanwijzer?
Vraag dan hier jouw gratis infogesprek aan.