Loopbaanwandelcoaching

Herbronnen en met goesting aan het werk blijven? Het kan!

Loopbaanwijzer, 200 tevreden klanten per jaar. Daar gaan we voor.

Iets voor jou?

Zit je met een loopbaanvraag en…

… hou je van natuur en beweging?

… heb je de ervaring dat gesprekken op een kantoor jou niet zo liggen?

… vind je het fijner om naast iemand te lopen als je praat?

… brengt werken met symbolen of metaforen jou sneller tot inzichten?

Dan is loopbaanwandelcoaching iets voor jou! Wandelcoaching biedt de mogelijkheid om jouw loopbaanvraag te onderzoeken met de natuur als hulpbron. Het wandelen en buiten zijn tijdens een coachingsproces zorgt voor een verbinding tussen hoofd, hart en intuïtie. Zo kom je op een ontspannen manier tot inzichten, een plan van aanpak of een oplossing voor jouw vraag.

 

Waarom loopbaanwandelcoaching?

Met wandelcoaching ontdek je “stapsgewijs” wat je kan, wat je wil en wat je nodig hebt om jouw loopbaanvragen aan te pakken. Coach Jacqueline verrijkt de bestaande aanpak van loopbaanbegeleiding met wandelcoaching in een natuurlijk en mooi groen kader, wat een aantal bijkomende voordelen heeft. We zetten ze nog even op een rijtje:

 • De natuur en wandelen brengen rust en ontspanning. Dat helpt om je hoofd leeg te maken en geeft jou ruimte om te focussen op je eigen gedachten, de betekenis ervan en wat je erbij voelt.
 • Coach Jacqueline loopt naast jou. Je bent in beweging en kijkt mekaar niet steeds aan. In een ongedwongen sfeer kom je al snel tot een natuurlijk en open gesprek dat inzichten of resultaat brengt.
 • “Buiten zijn” prikkelt jouw zintuigen en maakt je bewuster van jezelf en jouw omgeving. De omgeving is een “natuurlijke” hulpbron tijdens de coaching. Wat je buiten ziet, hoort, ervaart, … integreert de coach in jouw begeleiding als symbool of metafoor. Dit helpt jou om nieuwe inzichten sneller te verwerken en langer vast te houden.
 • Door fysiek én mentaal actief bezig te zijn, ontstaat er een natuurlijke verbinding tussen je hoofd, hart en intuïtie. Op deze manier kom je tot meer evenwichtige keuzes en beslissingen.

 

Je krijgt vooraf opdrachten en oefeningen op maat, waarmee je voorbereid aan jouw wandelcoaching kan beginnen. Natuurlijk is er ook ruimte om te stil te staan en om opgedane inzichten te noteren. Wandelcoaching kan ook afgewisseld worden met coaching op kantoor.

 

Waar kan je loopbaanwandelcoaching doen?

Coach Jacqueline vertrekt voor wandelcoaching vanuit verschillende startpunten en spreekt de precieze locatie vooraf met jou af. Loopbaanwijzer biedt wandelcoaching in de regio’s Genk, Hasselt, Bilzen en Borgloon.

 

Hoelang duurt de coaching?

Je hebt maximum 8u wandelcoaching. De tijd die iemand nodig heeft, verschilt van persoon tot persoon en vraag tot vraag. De coach schat dit samen met jou in tijdens een kennismakingsgesprek. Ook de planning van de afspraken, bespreekt de coach samen met jou. De gesprekken gaan overdag of ’s avonds door, naargelang het seizoen en jouw situatie.

 

Hoeveel kost het?

Wij zijn een erkend loopbaancentrum en werken met loopbaancheques van VDAB. Ook voor jouw wandelcoaching rond een loopbaanvraag kan je met deze loopbaancheques inzetten. Per cheque betaal je 40 euro en krijg je 4u coaching. In sommige situaties krijg je de kost van jouw loopbaancheque terugbetaald. Om de 6 jaar heb je recht op 2 loopbaancheques.

 

Hoe starten?

Contacteer ons voor een eerste gesprek. We starten al wandelend met een gratis kennismaking zodat je al kan ervaren hoe wandelcoaching werkt. Jouw coach luistert naar je situatie, vragen en verwachtingen, en geeft uitleg over onze werkwijze en concrete aanpak.

Besluit je om met ons in zee te gaan? Bezorg ons dan je loopbaancheque. Als je deze bij de kennismaking meebrengt, kan je al meteen aan de slag.

Share This
Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
bajdojjcjejeijecjcjie

Voldoe je aan één van onderstaande voorwaarden?
Dan krijg je de kost van jouw loopbaancheque(s) terugbetaald.

 • - Ben je 50plusser?
 • - Heb je geen diploma of getuigschrift van het 6de jaar secundair onderwijs?
 • - Heb jij je laatste schooljaar gevolgd binnen het BuSO onderwijs?
 • - Ben je arbeid(st)er in de Limburgse metaalsector met minstens een contract 6 maanden?
 • - Zijn jij of je ouders naar België gekomen om te werken?
 • - Heb je een nationaliteit van buiten de EER?
 • - Heeft minstens één van je ouders, of je beide grootouders een nationaliteit buiten de EU?
 • - Heb je een arbeidsbeperking erkend door de VDAB?

Dan bezorgt jouw loopbaanbegeleider je de nodige attesten voor terugbetaling. Vraag hiernaar bij je kennismakingsgesprek.