Onze coaches

 

annemie

ANNEMIE KNOOPS – Loopbaanbegeleider

Ik heb ruime ervaring in individuele – en groepsbegeleiding. Als loopbaancoach zoek ik steeds de sterktes in mensen op en laat hen het beste uit zichzelf naar boven halen.

0488 75 15 02
annemie.knoops
Genk, Maaseik

ANN ENGELEN – Loopbaanbegeleider

Groepen en processen begeleiden is mijn ding geworden. Als ervaren medewerker én 50-plusser kan ik daarbij terugvallen op een tijdloze ervaring. Mijn passie in het werk vandaag? Dat is: verandering en innovatie mogelijk maken. Ik werk daarbij het liefste vanuit een waarderende insteek. Die genereert immers iedere keer opnieuw energie en verbondenheid. Mijn levensmotto is ‘Maak je geen zorgen, maak plannen’. Het is mijn favoriet uit de oerdegelijke tijdloze dagkalender van BZN.

0479 60 52 87
ann.engelen
Genk
 LinkedIn
jacqueline

JACQUELINE JANSEN – Loopbaanbegeleider

“Iets wordt pas onmogelijk als je zelf alle mogelijkheden uitsluit.” Joost Zwagerman

Sinds 2009 werk ik als loopbaanbegeleider bij Stebo. Het is een job, waarbij ik mijn talenten en werkervaring – iedere dag weer – kan inzetten om onze klanten – stap voor stap – op weg te helpen hun loopbaan weer terug in eigen handen te nemen! Je kan bij mij ook terecht voor wandelcoaching in Bilzen, Borgloon, Hasselt en Genk.

0478 45 12 88
jacqueline.jansen
Bilzen, Borgloon

JANNIKE SMEETS – Loopbaanbegeleider

Als coach heb ik ervaring met zowel individuele als groepsbegeleiding, in het bijzonder van jongvolwassenen. Een motiverende en positieve aanpak staan in mijn werk centraal. Als loopbaancoach laat ik mensen proactief reflecteren over waarden en werk zodat ze een gepaste werksituatie vinden. En als mensen weer gelukkig gaan werken, geeft mij dat voldoening!

0472 18 82 70
jannike.smeets
Genk
sylvia1

SYLVIA CAPUTO – Loopbaanbegeleider

Sinds 2003 begeleid ik werkzoekenden en werkenden binnen diverse projecten bij Stebo. Mensen tot inzicht brengen staat centraal in mijn werk. Dit doe ik door oog te hebben voor natuurlijke voorkeuren, talenten en patronen in leven en werk. Ervaren dat dit klanten helpt om bewuste keuzes te maken of creatieve, haalbare en praktische stappen te zetten, zorgt voor voldoening in mijn job!

0471 33 07 17
sylvia.caputo
Beringen, Heusden, Hasselt

ANN VANDERHAEGHE – Coördinator

Als coördinator van Loopbaanwijzer ben ik erg trots op “mijn” loopbaanbegeleiders. Zij geven elke dag het beste van zichzelf om onze klanten te ondersteunen bij al hun loopbaanvragen. Ik heb ook veel waardering voor onze klanten. Zij zetten tenslotte de stap om (weer) fluitend naar het werk te kunnen gaan.

0473 88 54 52
ann.vanderhaeghe
Genk
 LinkedIn

Share This
Do you want massive traffic?
Dignissim enim porta aliquam nisi pellentesque. Pulvinar rhoncus magnis turpis sit odio pid pulvinar mattis integer aliquam!
 • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
 • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
 • Montes vutario lacus quis preambul den lacus
 • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
 • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
 • Dualo fitemus lacus quis preambul pat turtulis
* we never share your e-mail with third parties.
bajdojjcjejeijecjcjie

Voldoe je aan één van onderstaande voorwaarden?
Dan krijg je de kost van jouw loopbaancheque(s) terugbetaald.

 • - Ben je 50plusser?
 • - Heb je geen diploma of getuigschrift van het 6de jaar secundair onderwijs?
 • - Heb jij je laatste schooljaar gevolgd binnen het BuSO onderwijs?
 • - Ben je arbeid(st)er in de Limburgse metaalsector met minstens een contract 6 maanden?
 • - Zijn jij of je ouders naar België gekomen om te werken?
 • - Heb je een nationaliteit van buiten de EER?
 • - Heeft minstens één van je ouders, of je beide grootouders een nationaliteit buiten de EU?
 • - Heb je een arbeidsbeperking erkend door de VDAB?

Dan bezorgt jouw loopbaanbegeleider je de nodige attesten voor terugbetaling. Vraag hiernaar bij je kennismakingsgesprek.